11 Ocak 2010 Pazartesi

Old City Comedy Club


Bu yer bir alem yahu!
2 seneyi geçmiştir bu mekana ilk uğrayışımız, Emir, Tankut, Uğur ve Murat ile.. Çömezliği çabuk atan Murat daha ikinci gidişimizde sahneye atlamaz mı..Naptın Murat, neyseki şafak 5, geliyorsun artık..
Ne diyorduk..O sıralar pek de popüler olmayan doğaçlama tiyatronun izleyicisi de azdır, ama her geçen hafta mekanda yer bulmak zorlaşır, ama iyi kalpli Dündar sayesinde hiç ayakta kalmamışımdır. Sevgili Kurusıkı ekibi, iyi ki varsınız, çok eğlendiriyorsunuz beni, en güzel doğumgünümü orada geçirdim, ee ben de Murat gibi çiğlik yapmadım, biraz tecrübe kazanıp atladım sahneye, komik de oldu hani, pek güldü millet:)

Gelelim mekana.. İstiklal'de Galatasaray Lisesi'ne gelmeden bir önceki aradan girilir, heme soldaki ilk yer. Bir diğer deyişle, Nevizade'nin üst girişine giden sokakğın karşısında yer alır. Ali Biber abi işletir mekanı, sonra takar şapkasını izler bir köşeden, bazen güler, ama çok değil. Neyseki Yılmaz Erdoğan gibi, her oyun sonrasında sahneye çıkıp zili çalmaz, çok güzel hareket diyenler diye sormaz. Yok yok sadece bu yüzden bu kadar seviyor olamam burayı:) Ferah bir yer Old City, Seinfeld Türkiye'de olsa, burada çıkardı sahneye, o derece yani..TV'deki doğaçlama tiyatro programları bir yana dursun, buradaki doğaçlama tiyatro doğal aynı zamanda.

Haftanın tüm günlerinde birşeyler bulabilirsiniz Old City'de, özellikle doğaçlama tiyatro izlemek isteyenler cuma ve cumartesi akşamları uğrasınlar, sonrasında da canlı müzik var, hatta bizim Tuna çalıyor Jukebox adlı grupta, iyidir.

Haftalık program ve rezervasyon için www.oldcitycomedyclub.com adresini tıklamanız yeterli.

Hiç yorum yok: